Image

Welkom op de website van WebRadio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook. U kan ook met ons chatten. Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door op onze radio knop te klikken.

Steun ons!

Steun onze vereniging Vriendenkring van onze leuke internetradio WebRadio Atlantis muziek voor de hele familie!
Stuur een mail naar freddekraker@telenet.be of contacteer iemand van onze medewerkers!

Wordt lid van WebRadio Atlantis.

Dit kan door ons een mail te sturen naar info@webradioatlantis.be. Met vermelding van uw naam en soort lidmaatschap.

Werkend lid: 10 €
Ere lid: 25 €
Peterschap: 100 €

Neem een Sara blokje!

Steun Aan Radio Atlantis

Radio boodschappen op WebRadio Atlantis.
Basisprijs: 20€ voor 4 X per dag, 1 maand lang. Spot opname inbegrepen.
Voor meerdere malen per dag en/of langere periode zijn er voordeel tarieven voorzien, neem daarvoor contact op via mail info@webradioatlantis.be!

Steunkaarten 2023

Er zijn terug steunkaarten verkrijgbaar! Zij worden verkocht tot 31 mei 2023! Het zijn steunkaarten met kans op gratis geschenk! Zo zijn er maar liefst 4 WAARDEBONNEN ter waarde van Euro 50 te winnen en vele andere toffe prijzen. De trekking is voorzien in juni of juli 2023 en de lijst met winnende nummers zal je kunnen bekijken op onze website!

Steunkaarten kan je bestellen bij onze medewerkers en via ons rekeningnummer BE 81 9501 8039 8024 met vermelding van "steunkaart 2023" en je naam en adres! AANDACHT; bij bestellingen minder dan 5 steunkaarten kan je afhalen anders dien je Euro 2 bij te betalen voor verzendingskosten (dank voor je begrip) Er zijn slechts 500 kaarten dus op = op!