Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door in de linkerkolom op "Home" te klikken en vervolgens op een van "Luister Live" knopje te klikken. Van harte welkom op onze radio!

Mededelingen :

 

Leuke prijzen te winnen in onze programma's :

Elke dinsdag in Baken 7 tussen 20 en 21 uur kan je een mooi verrassingspakket winnen als je de “mysterieuze plaats” die we zoeken aan ons kan vertellen!

Elke donderdag in het programma De Romantische Max tussen 22 en 23 uur kan je iemand gelukkig maken met een flesje schuimwijn! Laat ons uitsluitend per brief weten; wie, wat voor jou gedaan heeft en/of veel betekent! Als jouw “hartenbrief” getrokken wordt maken wij die persoon uit jouw naam gelukkig!

Elke zaterdag en zondag tussen 18 en 20 uur, in het programma Volle Kracht, kan je Euro's winnen! Als je ons weet te vertellen welk “geluid” we zoeken!

Je kan ook “je droom” bezorgen via brief of mail! Elke zaterdag in het programma Stuurboord “trekken” we er twee uit en maak je kans na 3 maanden op een flesje champagne!

 

Nog steeds medewerkers welkom :

INTERESSE OM OP ONS BOOTJE TE KOMEN? NOG STEEDS MEDEWERKERS WELKOM!

Wij kunnen nog steeds mensen met een groot en muzikaal hart op de juiste plaats en een dosis gezond verstand gebruiken! Er wordt gezocht naar mensen die zich belangloos (onbezoldigd) willen inzetten in volgende functies;

- Programmapresentator – DJ
- Mensen voor onze Promotie en oprichting en/of deelname aan promotieteam
- Actieve “octopussen” voor onze Public Relations (contact met pers, artiesten, enz)
- “Denkers” en “Doeners” voor onze Radio Atlantis Vriendenkring – omroeporganisatie
- Vrouwen en mannen voor hulp ( vervoer, inrichting zalen feesten een fuiven, enz.)
- Geïnspireerde medewerkers voor werving radiosteun – publiciteit.
- Inventieve heren en dames voor het verzamelen van quiz en andere prijzen!

Voel je je geroepen en….

- Minstens 18 jaar voor DJ en verantwoordelijken.
- Minstens 16 jaar voor promotie teamleden.
- In het bezit van een bewijs voor goed en zedelijk gedrag.
- Bereid stage te lopen.
- Vrijwillig en onbezoldigd mee te werken.

Aarzel dan niet en neem contact op met fred @ webradioatlantis.be.

De radio teruggeven aan wie ze behoort ! De luisteraar :

Sinds het onrecht aangedaan in 1974 aan alle luisteraars, gevolgd door de 2e "radioverkrachting" in 1995 waar quasi alle vrije en lokale radio's, die hun taak naar behoren uitvoerden, uit de ether gehaald werden, wil Radio Atlantis Internationaal, het voortouw nemen! Radio wordt binnen het volledige (inter)nationaal medialandschap misbruikt en gebruikt door politieke en andere belangen die NIETS met " radio maken" van doen hebben!
Iedereen is vergeten om wie het écht draait; de luisteraar! Wij hebben NIET de pretentie om ons zelf en anderen wijs te maken dat wij "DE" zender zijn!
Wij willen wel in de toekomst binnen Vlaanderen, België,de Benelux en Europa een rol spelen binnen het media landschap! Wij hebben dan ook grootse plannen met onze luisteraars!

In 2015 willen wij alle werkdagen te beluisteren zijn van 6u 's morgens tot middernacht en bovendien tijdens het weekeind, zaterdags van 8u 's morgens tot 01u en zondags van 8u 's morgens tot middernacht bij jullie zijn!
Hiervoor "wedden" wij op 2 paarden! Wij blijven het pad bewandelen van de nieuwe manier van radio maken via het wereldwijde internationale web!
Tegelijkertijd willen wij op lange termijn, evolueren naar een volwaardige omroepvereniging, die terecht aanspraak kan maken op zendtijd, een toegewezen frequentie op FM of middengolfband, of een combinatie van beiden!
Wij zijn er ons van bewust, dat de weg nog lang is en dat onze doelstellingen nog jaren strijd en werk zal vragen! Wij weten ook zeker, dat het ons niet gemakkelijk zal gemaakt worden! Maar tegelijkertijd hebben wij het volste vertrouwen, dat dankzij U, luisteraar, waar het allemaal om gaat, wij onze einddoelstelling zullen bereiken; ongebonden radio maken waar de luisteraar centraal staat, als Vrij Internationaal Radiostation! Dit tezamen met de uitbreiding van onze Radio Atlantis Vriendenkring en de onverminderde inzet voor alles en iedereen dat leeft!

 

Bedankt aan onze sponsors :

Radio Atlantis Internationaal heeft het niet gemakkelijk! Vrijwel wekelijks moeten we steeds opnieuw vechten tegen allerlei regeltjes, wetten en andere die het voortbestaan van ons en vooral jullie station, onmogelijk wille maken! Niet altijd is het een gelijke strijd! Want tover maar eens ruim 6.000 € uit een hoed en dit per jaar! (om en bij de oude Bef 250.000) alleen maar om met de wettelijke zaken in orde te blijven!

Daarom hebben wij de steun van jou, luisteraar, broodnodig! Blijf geloven in ons, blijf ons steunen! We moeten waakzaam blijven, want morgen… kan Radio Atlantis Internationaal er NIET meer zijn!

Onze SARA (Steun Aan Radio Atlantis) en andere Sponsors spelen hierbij ook een grote rol! Weliswaar wordt ruim 50% van de nodige onkosten gedragen door onze eigen bemanning (wist je niet hé!) de overige 50% komen van onze sponsors! Mensen die blijven geloven in ons project! Vooral aan al die SARA sponsors een welgemeende dank! Wij hopen dat je ons scheepje ook drijvende houdt in 2010 want zonder jullie hulp gaat het écht niet!

 

Jouw e-mails bij je gepaste radiovriend(in) laten aankomen :

Omdat er in het verleden bepaalde e-mails met jouw vragen, groeten en/of verzoeken soms in een verkeerde Atlantis studio binnen kwamen, konden wij jullie berichten niet tijdig behandelen. Soms waren het verzoekjes of groeten maar ook andere zaken. Dat vinden wij sneu! Om jouw nog beter te kunnen dienen vermelden we nog even de e-mailadressen, op dewelke je het beste terecht kan, op bepaalde dagen. Voor algemene e-mails kan je natuurlijk steeds terecht, dag en nacht, op e-mail; info @ webradioatlantis.be

 

Jouw informatie op Radio Atlantis?

Alle informatie over sport, culturele, socio en andere activiteiten (niet commercieel) zijn steeds welkom! Je kan ze steeds per e-mail bezorgen aan info @ webradioatlantis.be. Informatie en andere specifiek gericht naar en over dierenwelzijn kan je sturen naar e-mail
fred @ webradioatlantis.be