Image

Welkom op de website van WebRadio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook. U kan ook met ons chatten. Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door op onze radio knop te klikken.

WebRadio Atlantis medewerkers

Dj Fred de Kraker (Studio 1)

Stacks Image 476
Fred de Kraker is radioman in hart en nieren en oprichter van het destijds zeer populaire Atlantis te Zandvliet en nu, na een rondzwerving van enige jaren, de stuwende kracht van Radio Atlantis.

Dj Patrick Derby (Studio 2)

Stacks Image 478
DJ Patrick Derby, kent reeds jaren het klappen van de zweep. Hij staat binnen de radiovereniging in voor het monteren en vlotte afhandeling van SARA spots, tunes en allerlei jingles! Waar zijn warme en aangename stem en professionele deskundigheid grote troeven zijn! Bovendien blijft hij ook met zijn radiostudio in Lier, een volwaardige speler binnen de Radio Atlantis ploeg.

Dj Eddy (Studio 3)

Stacks Image 298
Toen ik 12 jaar was stond ik verbaasd bij het "fenomeen" jukebox.  Van mijn 1ste gespaarde zakgeld kocht ik een platendraaier voor 1200 BEF.  Met dat pickupke ging ik draaien in cafés waar geen jukebox stond.  Als eerste kocht ik het singeltje "If You Go To San Francisco".  Zo begon een tijd van muziek verzorgen op feestjes van spaarkassen, mosselsouper, enz.  Later verzorgde ik allerlei activiteiten met discobar.  Muziek kan ik niet wegdenken uit mijn leven.

Dj Miss Lola (Studio 4)

Stacks Image 333
Annie is in hart en ziel "Atlantis minded". Reeds lang overwoog ze de stap naar een "actieve" medewerking op ons bootje. Zij koos voor de radionaam "Miss Lola" Op muzikaal vlak, is ze niet onwetend, want muziek uit de jaren 50 tot 85 heeft geen geheimen voor haar. Haar sympathieke verschijning, haar steeds opgeruimd humeur en haar vriendschappelijke warmte, is zeker een grote aanwinst voor Radio Atlantis!

Dj Joni (Studio 5)

Stacks Image 427
Op 10 jarige leeftijd had ik mijn eigen transistor radio en ontdekte toen de zeezender Radio Veronica. Sindsdien zijn die dingen nooit meer uit mijn leven gegaan. Muziek – Radio en de Zeezenders.

Dj Mickey (Studio 6)

Stacks Image 702
Ik ben Michael van Antwerpen, ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Voorburg. Ik ben altijd al een muziekgek geweest. In de jaren 90 ben ik DJ geweest in wijkcentrum de Komkommear. Voor de jeugd draaide ik de soos & discoavonden en voor de volwassenen draaide ik de dansavonden. Sinds 2013 ben ik radio-dj, eerst bij een station en in 2014 startte ik mijn eigen internetradiostation wat ik 10 jaar gedaan heb met heel veel liefde en plezier. Ik draai onder de naam Dj Mickey al 11 jaar en ga dit nu dus voortzetten hier op Radio Atlantis met de programma’s Classic Hits & Dance Classics op de dinsdagen. Ik heb er heel veel zin in om dit geweldige team van Radio Atlantis te versterken en de luisteraars blij te maken met heerlijke muziek.

Dj Remy de Polderpiraat (Studio 7)

Stacks Image 399
Als enthousiaste luisteraar van Radio Atlantis Int. engageer ik zich nu ook binnen de ploeg van Radio Atlantis. Met mijn stem en menselijke interesse, zullen ongetwijfeld bijdragen tot een verrijking van onze programma’s en de versteviging van de banden tussen onze zender en de luisteraars!

Dj Aida (Studio 8)

Stacks Image 446
DJ Aida was vroeger een fervent luisteraar van vrije radio en is onder dezelfde naam actief als vrij artiest/muziekproducer sinds 1994. De stap van vrij artiest naar vrije radio werd dan ook snel gelegd. Als nieuweling in de vrije radiowereld combineert hij onbekendere muziek uit alle tijden samen met de hits van toen en nu op vaak een eigenwijze manier. Vandaar dat hij de bijnaam "de exotische vogel" krijgt.

Dj Big Mama & Peter Pan (Studio 9)

Stacks Image 545
Officieel heet ik Jeanine. Als huisvrouw kreeg ik het “vrije radio virus” te pakken en laat ik het nooit meer los! bij Radio Atlantis ben ik bekend als “Big Mama”, samen met Peter Pan, verzorg ik programma’s vanuit studio 5. Piraat, paraat met een lach, een zwans en een mooie plaat!

Dj Topper (Studio 10)

Stacks Image 548
Mijn naam is John en draai als Dj Topper. Ik draai al heel lang muziek en de muziek die ik mooi vind zijn veelal Hits uit vervlogen tijden. Ik heb al heel wat jaren samen gewerkt met Eddy jullie wel bekend hier bij Radio Atlantis. Ik draai altijd voor de luisteraars om ze geheel te laten genieten van de mooie muziek.

Hier nog plaats voor een nieuwe dj!

Dj Rambo (Studio 12)

Stacks Image 554
Als Pascal vermeersch, 44 jaar en van Oostende, ben ik beter gekend als Dj Rambo op Radio Atlantis. Mijn passie is altijd al hobbyfotograaf, dj geweest. Als jarenlange trouwe luisteraar van Radio Atlantis, kreeg ik de kans om als radio presentator en radio “huisfotograaf” bij de bemanning van Radio Atlantis te komen.

Dj Filip (Studio 17)

Stacks Image 697
Dj Filip, perfecte afsluiter van het weekend of een schitterende start van een nieuwe week. Dj Filip een vaste waarde op onze Familie Radio "WebRadio Atlantis", voor jou late zondag namiddag gebeuren.

Waar wacht je nog op?

Dj Peter (Studio 9)

Stacks Image 614
Peter Storms is de naam, jullie kennen mij als Peter Pan op radio Atlantis! Samen met Big Mama ” bouw ik een” radiofeestje” vanuit Studio 9. In alle vrijheid radioprogramma’s maken en presenteren bij Radio Atlantis, speciaal voor jullie, vind ik gewoon tof.

Mon van Mol

Stacks Image 604
Atlantis' hoop in bange dagen. De man van de techniek in de studio's. Webmaster van dienst.

Copyrigth © Alle rechten voorbehouden