Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door in de linkerkolom op "Home" te klikken en vervolgens op een van "Luister Live" knopje te klikken. Van harte welkom op onze radio! 

De Programmamakers :

 

DJ Fred de Kraker :

Fred de Kraker is radioman in hart en nieren en oprichter van het destijds zeer populaire Atlantis te Zandvliet en nu, na een rondzwerving van enige jaren, de stuwende kracht van Radio Atlantis.

 

Mail Fred         

 

DJ Caroline :

Caroline heeft het radio maken nog maar net ontdekt en stort zich met veel overgave op haar programma 'De Caroline show' en natuurlijk zorgt zij samen met Fred, iedere zaterdagavond, voor een flinke dosis gezelligheid op de webradio.

 

Mail Caroline         

 

DJ Patrick Derby :

DJ Patrick Derby, kent reeds jaren het klappen van de zweep. Hij staat binnen de radiovereniging in voor het regisseren, monteren en vlotte afhandeling van SARA spots tot en met programmatunes en allerlei jingles! Waar zijn warme en aangename stem en professionele deskundigheid grote troeven zijn! Bovendien blijft hij ook met zijn radiostudio in Lier, een volwaardige speler binnen de Radio Atlantis ploeg.

Mail Patrick Derby         

 

DJ Eddy :

Toen ik 12 jaar was stond ik verbaasd bij het "fenomeen" jukebox.  Van mijn 1ste gespaarde zakgeld kocht ik een platendraaier voor 1200 BEF.  Met dat pickupke ging ik draaien in cafés waar geen jukebox stond.  Als eerste kocht ik het singeltje "If You Go To San Francisco".  Zo begon een tijd van muziek verzorgen op feestjes van spaarkassen, mosselsouper, enz.  Later verzorgde ik allerlei activiteiten met discobar.  Muziek kan ik niet wegdenken uit mijn leven.

Mail Eddy         

 

DJ Miss Lola :

Annie is in hart en ziel "Atlantis minded" Reeds lang overwoog ze de stap naar een "actieve" medewerking op ons bootje. Zij koos voor de radionaam "Miss Lola" Op muzikaal vlak, is ze niet onwetend, want muziek - vooral uit de jaren 50 tot 85" heeft geen geheimen voor haar. Haar sympathieke verschijning, haar steeds opgeruimd humeur, en haar vriendschappelijke warmte, is zeker een grote aanwinst voor Radio Atlantis!

Mail Miss Lola         

 

DJ Ivannov :

15 jaar geleden ging de liefde voor de muziek zover dat ik begonnen ben als dj op huwelijks- en familiefeesten tot ik Radio Atlantis leerde kennen. Daarom wil ik me ook inzetten om op de radio uit te zenden en zo in de huiskamers te komen met mijn toffe jukebox muziek. Er zal misschien wel eens een storm opkomen, maar wees gerust, ons zend scheepje zal niet zinken. Ik blijf me inzetten samen met de andere dj's en medewerkers.

Mail Ivannov         

 

DJ Remy :

Als enthousiaste luisteraar van Radio Atlantis Int. engageert ik zich nu ook binnen de ploeg van Radio Atlantis. Met mijn stem en menselijke interesse, zullen ongetwijfeld bijdragen tot een verrijking van onze programma’s en de versteviging van de banden tussen onze zender en de luisteraars!

 

Mail Remy         

 

DJ Lady Jane :

Toen ik 16 jaar was leerde ik vrije radio kennen via mijn  broer, met zijn eigen station Marina en later Radio Atlantis te Gent. Tot in 1987 heb ik in Oostende een eigen zender, Radio Tornado, gehad en was ik later medewerkster bij ’t Visschertje en Radio Romantica. Na verschillende jaren inactiviteit heb ik  een eigen programma gepresenteerd bij Radio Atlantis. Na stopzetting ben ik begonnen met een eigen Webradio gedurende 1½ jaar en ben nu teruggekeerd waar het begonnen is als presentator bij Radio Atlantis.

Mail Lady Jane         

 

DJ Tarzoon :

De microbe voor muziek en het presenteren heb ik van vrouwtje Lady Jane. Na 2 jaar ervaring als assistent-presentator zette ik de stap als volwaardig DJ. Ik heb 1½ jaar gepresenteerd, met eigen programma’s, bij de eigen (familie) webradio. Na stopzetting een korte inactiviteit herbegonnen bij Radio Atlantis.

Mail Tarzoon         

 

DJ Aida :

DJ Aida was vroeger een fervent luisteraar van vrije radio en is onder dezelfde naam actief als vrij artiest/muziekproducer sinds 1994. De stap van vrij artiest naar vrije radio werd dan ook snel gelegd. Als nieuweling in de vrije radiowereld combineert hij onbekendere muziek uit alle tijden samen met de hits van toen en nu op vaak een eigenwijze manier. Vandaar ook dat hij samen met sloeberke de bijnaam "de exotische vogels" krijgt

Mail Aida         

 

DJ Sloeberke :

Voor Dj Sloeberke begon alles als luisteraar van Radio Atlantis en nu spits ik me toe als presentator. Terwijl Aida de knoppen bedient leg ik me meer toe op de presentatie van de programma's "De Ijsbreker", "De Kombuis" en het "Ankerslot" van studio Ruiselede. Ook zorg ik vaak voor de grappige noot in onze programma's of ben ik de bedenker van vaak originele tintjes in de presentatie.
 

Mail Sloeberke         

 

DJ Peter Pan :

Peter Storms is de naam, jullie kennen mij als Peter Pan op radio Atlantis! Samen met Big Mama en Stafke den Draaier” bouw ik een” radiofeestje” vanuit Studio 9. In alle vrijheid radioprogramma’s maken en presenteren bij Radio Atlantis, speciaal voor jullie, vind ik gewoon tof.

 

Mail Peter Pan         

 

DJ Big Mama :

Officieel heet ik Jeanine. Als huisvrouw kreeg ik het “vrije radio virus” te pakken en laat ik het nooit meer los! bij Radio Atlantis ben ik bekend als “Big Mama”, samen met Stafke den Draaier en Peter Pan, verzorg ik programma’s vanuit studio 5. Piraat, paraat met een lach, een zwans en een mooie plaat!

Mail Big Mama         

 

Dj Stafke den Draaier :

Mijn naam Stafke zal jullie niet veel vertellen, maar als “Stafke den Draaier”, ken je me zeker wel! “Draaien” werd er langzaam en zeker ingelepeld! Ik heb “het “ te pakken en laat “het” niet meer los! Samen met Big Mama en Peter Pan kom ik jullie huiskamer binnen vanuit “Studio 5”.

 

Mail Stafke         

 

DJ Rambo :

Als Pascal vermeersch, 44 jaar en van Oostende, ben ik beter gekend als Dj Rambo op Radio Atlantis. Mijn passie is altijd al hobbyfotograaf, dj geweest. Als jarenlange trouwe luisteraar van Radio Atlantis, kreeg ik de kans om als radio presentator en radio “huisfotograaf” bij de bemanning van Radio Atlantis te komen.

 

Mail Pascal         

 

 Dj Filip :

Als tiener wilde ik al graag diskjockey worden. Met Francoise te leren kennen kon ik haar begeleiden met haar muziek en daardoor is een deel van mijn droom in vervulling gegaan. Hierdoor heb ik ook Radio Atlantis leren kennen en heb ik de mogelijkheid om dj te worden aanvaard, zodat mijn droom helemaal in vervulling is gegaan.

 

Mail Dj Filip         

 

DJ Francoise :

Ik luister naar de Radio naam Dj Francoise. Radio Atlantis heeft me helemaal gecharmeerd, ik ben dan ook heel blij tot deze "bemanning" te horen! Radio maken doe ik met hart en ziel en ik hoop dit nog lang bij Radio Atlantis te kunnen doen. Ik treed trouwens ook op als zangeres waar ik graag nummertjes van Edith Piaf breng! Franse nummers spreken me enorm aan, zonder daarbij de prachtige Nederlandstalige en andere muziek te vergeten!

Mail Dj Francoise         

 

Dj Elsy :

Ik ben Dj Elsy en hou van oude muziek en ik luisterde al een lange tijd naar Radio Atlantis. Ik heb daarover eens met Fred gesproken en hij zei: "probeer eens om een programma te presenteren".  Dan ben ik bij Radio Atlantis gekomen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad dat ik die kans heb gekregen.

 

Mail Dj Elsy         

 

Dj Tom Collins :

Mijn naam is Tom Collins en ik ben een oud medewerker van Radio Atlantis, toen nog in het polderdorp Zandvliet nabij Antwerpen. Ik ben al jaren bezig met muziek niet alleen als
DJ maar ook als gitarist en heb o.a. gespeeld bij de Belgium Shadows en The Amigos.
Na jaren heb ik Fred de Kraker weer ontmoet en hij heeft me terug warm gemaakt om radio te maken bij Atlantis.

Mail Tom Collins         

 

Radio Atlantis Vriendenkring :

   
 

De medewerkers :

 

DJ Snelle Annie :

Snelle Annie houdt van muziek en contact met mensen. Als luisteraar van Radio Atlantis luisterde ze alle dagen. Toen zei ze nog, "dat zou ik niet kunnen", maar na een gesprek met dj Willem rolde ze erin, eerst als chat assistente.

 

Mail Snelle Annie          

 

Mon van Mol:

Atlantis' hoop in bange dagen.
De man van de techniek in de studio's.
Webmaster van dienst.

 

 

 

Mail Mon         

 

 

ln Memoriam Dj Willem:

Met het heengaan van Willem, verliest Radio Atlantis, niet alleen een bijzonder loyale medewerker, maar verliezen onze medewerkers ook een zeer goede vriend. Hij zal steeds in onze gedachten en ons hart blijven leven.

 

 


Luister live

    96kbps-stereo

klik op één van deze iconen

Winamp Windows Media Player Real Player i Tunes


Onze steuners

Meer info over banners op deze website, klik hierop!