Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door in de linkerkolom op "Home" te klikken en vervolgens op een van "Luister Live" knopje te klikken. Van harte welkom op onze radio! 

De Programmamakers :

 

DJ Fred de Kraker :

Fred de Kraker is radioman in hart en nieren en oprichter van het destijds zeer populaire Atlantis te Zandvliet en nu, na een rondzwerving van enige jaren, de stuwende kracht van Radio Atlantis.

 

Mail Fred         

 

DJ Patrick Derby :

DJ Patrick Derby, kent reeds jaren het klappen van de zweep. Hij staat binnen de radiovereniging in voor het monteren en vlotte afhandeling van SARA spots, tunes en allerlei jingles! Waar zijn warme en aangename stem en professionele deskundigheid grote troeven zijn! Bovendien blijft hij ook met zijn radiostudio in Lier, een volwaardige speler binnen de Radio Atlantis ploeg.

 

Mail Patrick Derby         

 

DJ Eddy :

Toen ik 12 jaar was stond ik verbaasd bij het "fenomeen" jukebox.  Van mijn 1ste gespaarde zakgeld kocht ik een platendraaier voor 1200 BEF.  Met dat pickupke ging ik draaien in cafés waar geen jukebox stond.  Als eerste kocht ik het singeltje "If You Go To San Francisco".  Zo begon een tijd van muziek verzorgen op feestjes van spaarkassen, mosselsouper, enz.  Later verzorgde ik allerlei activiteiten met discobar.  Muziek kan ik niet wegdenken uit mijn leven.

Mail Eddy         

 

DJ Miss Lola :

Annie is in hart en ziel "Atlantis minded" Reeds lang overwoog ze de stap naar een "actieve" medewerking op ons bootje. Zij koos voor de radionaam "Miss Lola" Op muzikaal vlak, is ze niet onwetend, want muziek - vooral uit de jaren 50 tot 85" heeft geen geheimen voor haar. Haar sympathieke verschijning, haar steeds opgeruimd humeur, en haar vriendschappelijke warmte, is zeker een grote aanwinst voor Radio Atlantis!

Mail Miss Lola         

 

DJ Yvanov :

15 jaar geleden ging de liefde voor de muziek zover dat ik begonnen ben als dj op huwelijks- en familiefeesten tot ik Radio Atlantis leerde kennen. Daarom wil ik me ook inzetten om op de radio uit te zenden en zo in de huiskamers te komen met mijn toffe jukebox muziek. Er zal misschien wel eens een storm opkomen, maar wees gerust, ons zend scheepje zal niet zinken. Ik blijf me inzetten samen met de andere dj's en medewerkers.

Mail Yvanov         

 

DJ Remy :

Als enthousiaste luisteraar van Radio Atlantis Int. engageert ik zich nu ook binnen de ploeg van Radio Atlantis. Met mijn stem en menselijke interesse, zullen ongetwijfeld bijdragen tot een verrijking van onze programma’s en de versteviging van de banden tussen onze zender en de luisteraars!

 

Mail Remy         

 

DJ Aida :

DJ Aida was vroeger een fervent luisteraar van vrije radio en is onder dezelfde naam actief als vrij artiest/muziekproducer sinds 1994. De stap van vrij artiest naar vrije radio werd dan ook snel gelegd. Als nieuweling in de vrije radiowereld combineert hij onbekendere muziek uit alle tijden samen met de hits van toen en nu op vaak een eigenwijze manier. Vandaar ook dat hij samen met sloeberke de bijnaam "de exotische vogels" krijgt

Mail Aida         

 

DJ Peter Pan :

Peter Storms is de naam, jullie kennen mij als Peter Pan op radio Atlantis! Samen met Big Mama en Stafke den Draaier” bouw ik een” radiofeestje” vanuit Studio 9. In alle vrijheid radioprogramma’s maken en presenteren bij Radio Atlantis, speciaal voor jullie, vind ik gewoon tof.

 

Mail Peter Pan         

 

DJ Big Mama :

Officieel heet ik Jeanine. Als huisvrouw kreeg ik het “vrije radio virus” te pakken en laat ik het nooit meer los! bij Radio Atlantis ben ik bekend als “Big Mama”, samen met Stafke den Draaier en Peter Pan, verzorg ik programma’s vanuit studio 5. Piraat, paraat met een lach, een zwans en een mooie plaat!

 

Mail Big Mama         

 

DJ Rambo :

Als Pascal vermeersch, 44 jaar en van Oostende, ben ik beter gekend als Dj Rambo op Radio Atlantis. Mijn passie is altijd al hobbyfotograaf, dj geweest. Als jarenlange trouwe luisteraar van Radio Atlantis, kreeg ik de kans om als radio presentator en radio “huisfotograaf” bij de bemanning van Radio Atlantis te komen.

 

Mail Pascal         

 

Dj Elsy :

Ik ben Dj Elsy en hou van oude muziek en ik luisterde al een lange tijd naar Radio Atlantis. Ik heb daarover eens met Fred gesproken en hij zei: "probeer eens om een programma te presenteren".  Dan ben ik bij Radio Atlantis gekomen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad dat ik die kans heb gekregen.

 

Mail Dj Elsy         

 

Dj Topper :

Mijn naam is John en draai als Dj Topper. Ik draai al heel lang muziek en de muziek die ik mooi vind zijn veelal Hits uit vervlogen tijden. Ik heb al heel wat jaren samen gewerkt met Eddy jullie wel bekend hier bij Radio Atlantis. Ik draai altijd voor de luisteraars om ze geheel te laten genieten van de mooie muziek.

 

Mail Dj Topper         

 

Dj Ome Henk :

Mijn naam is DJ Ome Henk, ik ben geboren in Tilburg Nederland. Mijn hobby's zijn met hout werken, kunst schilderen, carnavals wagen bouwen en radio presenteren, leuke muziek draaien. Ik heb in de jaren 90 radio gemaakt bij regio radio Eemsmond en webradio Hendrika. Door Fred, Mon, KV de Jokers Dessel, Big Mama en Peter Pan voel ik me thuis. Ik presenter mijn programma van uit studio 14 Tilburg. Ik ben trots een bijdragen te kunnen leveren.
 

Mail Dj Ome Henk         

 

Dj Vivi :

   

 

Mail Dj Vivi         

 

Dj Johan den Draaier :

 

 

 

 

 

 

Mail Dj Johan den Draaier         

 

   

 

Radio Atlantis Vriendenkring :

   
 

De medewerkers :

 

      

Mon van Mol:

Atlantis' hoop in bange dagen.
De man van de techniek in de studio's.
Webmaster van dienst.

 

 

 

Mail Mon         

 

 

ln Memoriam Dj Willem:

Met het heengaan van Willem, verliest Radio Atlantis, niet alleen een bijzonder loyale medewerker, maar verliezen onze medewerkers ook een zeer goede vriend. Hij zal steeds in onze gedachten en ons hart blijven leven.

 

In Memoriam Dj Stafke den Draaier :

Met het heengaan van Stafke, verliest Radio Atlantis een loyale en actieve medewerker, wij en onze medewerkers verliezen ook een zeer goede vriend. Hij zal steeds in onze gedachten en ons hart blijven leven.

 

 

 


Luister live

    96kbps-stereo

klik op één van deze iconen

Winamp Windows Media Player Real Player i Tunes


Onze steuners

Meer info over banners op deze website, klik hierop!