Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door in de linkerkolom op "Home" te klikken en vervolgens op een van "Luister Live" knopje te klikken. Van harte welkom op onze radio! 

Vriendenkring :

 

Eerste nieuwsbrief Radio Atlantis Vriendenkring:

Klik op de link om de eerste nieuwsbrief van Radio Atlantis Vriendenkring te lezen. Samengesteld door Peter Pan, Big Mama en Stafke den Draaier.

Nieuwsbrief Vriendenkring nummer 1 van Juli-Augustus 2017

 

Radio Atlantis Int door de jaren heen :

Zomerfeest 2016

Zomerfeest 2014

 

Radio Atlantis "Vriendenkring" :

Radio Atlantis Vriendenkring gaat van start! In het verleden kregen we talloze vragen van onze luisteraars of ze geen lid konden worden "van Radio Atlantis". Vanaf nu is het zover!

Voor slechts 10 euro per persoon en per jaar ben je lid van Radio Atlantis Vriendenkring!

En voor 25 euro ben je Erelid van Radio Atlantis !

U ontvangt een persoonlijk lidkaart!

Deze vriendenkring, die beloofd aan dynamiek niet te kort te komen kan je bereiken op het volgend e-mail adres; vriendenkring @ webradioatlantis.be. De bedoeling is ondermeer activiteiten voor, door en met Radio Atlantis Vriendenkring leden te maken en te beleven. Verder zal deze prachtige vriendenkring uiteraard Radio Atlantis Internationaal bekender maken! Dit is nodig om het spreekwoordelijk schip "in de vaart te houden" en nog meer zendtijd te krijgen!

Aarzel niet langer en wordt lid van onze familie radio !

Stort vandaag nog je lidgeld. IBAN: BE10 1030 2443 7604
BIC: NICABEBB
.

Vergeet niet bij te vermelden "lid Radio Atlantis Vriendenkring" en de naam.

Alvast "welkom aan boord"!

Ben je van plan om lid te worden, laat het ons weten via e-mail
vriendenkring @ webradioatlantis.be.

Maar! En dit is even belangrijk! Als je om welke reden ook, geen lid wilt worden van Radio Atlantis Vriendenkring blijf je voor Radio Atlantis even welkom en belangrijk als luisteraar!